Velkommen til FFUKs søknadsportal

Trenger du hjelp med innlogging eller veiledning til å fylle ut søknaden din?

-Kontakt oss på e-post ffuk@ffuk.no, og vi vil svare så fort vi kan. Du kan også nå oss på telefon 22 40 27 60 i åpningstiden 9 - 15 man. - fre. 

Innsending av søknad med smarttelefon/nettbrett: Vi anbefaler at man bruker PC eller Mac for å lage og sende inn søknader. Mange telefoner og nettbrett formaterer filer på en måte som gjør at de ikke kan lastes opp som vedlegg i søknadsportalen.

All applications and attachments must be in Norwegian. 

Les om våre støtteordninger og kriterier på ffuk.no. Les også informasjonen i søknadsskjemaene.

Klikk gjerne på «Søkeropplysninger» og kontroller at kontaktinformasjonen stemmer før du begynner på en ny søknad. Det er til den adressen/e-posten vi sender brev og beskjeder.

Merk at våre bevilgninger har en begrenset varighet. Reiser (reisestøtte) og prosjekter (alle prosjektstøtter) må gjennomføres senest 1 år etter en eventuell tildeling. Innspillinger og etterutdanningsreiser (stipend) må gjennomføres innen 2 år etter tildeling. Dersom vi ikke har mottatt rapport eller søknad om utsettelse innen denne fristen, vil bevilgningen automatisk tilbakeføres fondet.

Dersom prosjektet ditt ligger lenger fram i tid enn varigheten som er beskrevet ovenfor, må du søke på et senere tidspunkt.